Belga Sport: twee Clubmomenten

In de slotaflevering op 13 maart laat Belga sport de keuze aan de kijkers. Uit de 50 afleveringen die sinds 2007 gemaakt zijn, stelde de redactie een shortlist van 10 samen. Het is een mix van uitzendingen die Belga sport op de kaart hebben gezet en van minder bekende parels die voor vertedering of verwondering zorgden.

Bepaal zelf met welke aflevering Belga sport de reeks afsluit: stem hieronder op jouw favoriet! (Je kan stemmen tot maandag 11 maart om 12:00 's middags.)

Ernst Happel. Altijd in de aanval (23 maart 2009)
Club Brugge zit in 1974 financieel en sportief aan de grond. Het bestuur vestigt zijn hoop op de Oostenrijkse trainer Ernst Happel. Die gooit meteen zijn selectie ingrijpend om. Wat volgt is het mooiste hoofdstuk uit de geschiedenis van de volksclub uit West-Vlaanderen.

Jan Ceulemans. De inspanning van het jaar (27 februari 2012)
Aan het einde van het seizoen '81-'82 ontsnapt Club Brugge op het nippertje aan de degradatie. Boegbeeld van blauwzwart is Jan Ceulemans. Ook het WK in Spanje is aanvankelijk geen pretje voor 'Sterke Jan'. Tot hij diep in de tweede helft van het duel tegen Hongarije aan een schijnbaar kansloze rush op de rechterflank begint.

Kies je moment en stem hier