Vadis: "Bij Club Brugge is er altijd druk"

Club Brugge ging ook tegen het Portugese Maritimo erbarmelijk onderuit met 2-1. Pijnlijk voor de spelersgroep, maar toch willen ze elkaar blijven oppeppen om het negatieve zo snel mogelijk om te zetten in iets positief. Zo vertelden ook Vadis Odjidja (foto, rechts) en Thibaut Van Acker aan Het Nieuwsblad. 

Van Acker kreeg in Maritimo nog eens een kans van coach Juan Carlos Garrido om zichzelf te bewijzen, maar zag zijn ploeg nogmaals onderuit gaan. “We moeten nu vooruitkijken naar zondag en de kopjes bij elkaar steken. We mogen vooral niet op elkaar beginnen kankeren. Deze groep hangt wel aan elkaar, hoor... Het tij moet ooit eens keren, en dan zijn we eindelijk vertrokken”, vertelt de jonge middenvelder.

Vadis Odjidja mocht in de tweede helft pas invallen in Portugal, maar kon de situatie niet meer veranderen. “Er was opgedragen om snel op te bouwen van achteruit en op training lukt dat vrij aardig, maar daar was tijdens de wedstrijd weinig van te merken. Het was van op de bank pijnlijk om te zien”, steekt de middenvelder van wal.

“Of we onder druk staan? Die is er altijd en als je bij Club Brugge speelt, we moeten daarmee kunnen omgaan. Ik heb het er persoonlijk niet zo moeilijk mee. Iedereen moet nu zijn kop vrijmaken, zodat we zondag vrijuit kunnen voetballen tegen Beerschot”, besluit Vadis.

Bron: 
voetbalnieuws.be

Reacties

er zal altijd druk zijn he

elke club-fan wil vechtlust zien he elke wedstrijd he