Dossiers

Club plant een nieuw stadioncomplex voor 40.000 toeschouwers.
Maar dit dossier heeft nogal voeten in de aarde. Komt het stadion er met privé-materiaal in Loppem? Of moet de gemeenschap opdraaien voor een nieuwe voetbaltempel in Brugge zelf?

Hoe is het vergaan met spelers die ooit het Club-shirt droegen?

De rubriek van de Clubsupporter. Heb je een foto van je jonge spruit in Clubuitrusting? Of heb je bij je thuis een kamer versierd in blauw en zwart? Heb je een foto van jezelf met een Clubvlag terwijl je op reis bent? Of vier je je verjaardag met een blauw-zwarte taart?
Stuur ons dan jouw foto's en/of een tekst en we plaatsen ze op de site! (mails verstuur je naar fcb@blue-army.com)

Postbus 10 is het oorspronkelijke adres waar mensen hun brieven etc naar Blue Army konden sturen. Al van in het begin stuurden supporters ons zo foto's toe om in de Krijtlijn van het fanzine op te nemen. "Postbus 10" leek ons dan ook een leuke naam voor dit dossier.

Niets is zo leuk als met Club op reis te gaan. Om samen met andere Clubsupporters "On Tour" te gaan. Heb je een verslag van een Europese verplaatsing? Of heb je een reeks foto's gemaakt tijdens een Europese trip van Club?

Stuur ons dat materiaal op! Zend het naar fcb@blue-army.com en wij plaatsen het op de site.

Op 8 mei 2008 kwam "Cois" om het leven bij een verkeersongeval in Vrasene. De hele Clubfamilie was in diepe rouw gedompeld en bleef verweesd achter. Het verdriet slijt met de jaren, maar de herinneringen niet. Zo eren de supporters François nog steeds als de 23:00 op de stadionklok verschijnt.

Blue Army verzamelde foto's, video's en nieuwsberichten over Sterchele's Clubperiode. Ons eerbetoon aan "Cois".

"Rêve comme si tu vivais éternellement, vis comme si tu mourais demain"

Wij zijn een nieuwe generatie van supporters, die er net als onze spelers er elke match de volle 90 minuten voor gaat. Wij zijn ontstaan uit één groep vrienden en merkten dat ondanks de vele moeite van Blue Army er te weinig sfeer was in het stadion. Daarom hebben wij onze eigen sfeergroep opgericht. Toen onze groep groter werd kwamen we in contact met Blue Army en beseften we dat we dezelfde passie, hetzelfde ideaal en hetzelfde doel hebben. Ons doel is om van Olympia terug een hel te maken!

Wij hebben dus besloten om onze krachten te bundelen. North Fanatics, zal de groep worden in het stadion waar alle sfeermakers samen zullen roepen en vlaggen tot we erbij neervallen. Een groep waar de clubliefde belangrijker is als het resultaat en het voetbal dat we spelen. Eigenlijk is deze groep niet eens een groep. Het is een familie, een familie waar men lid van kan worden zodra men bewezen heeft dat men dezelfde passie en clubliefde heeft als ons.